Blogger Tips and TricksFeatured Content Slider

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

"Τα εβραικά γεράκια ετοιμάζονται για επίθεση,με ή χωρίς Ομπάμα!"

"Το Ιράν δεν μπορεί να έχει πυρηνικά.Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε κάτι τετοιο.Ο ελεύθερος κόσμος δεν πρέπει να το αποδεχτεί.Και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να το αποτρέψουμε", Εχούντ Ολμέρτ, Πρωθυπουργός του Ισραήλ.



Σ υμφωνα με την Jerusalem Post,το Ισραηλινο Υπουργειο Αμυνας προετοιμαζει σχεδιο επιθεσης στο Ιραν χωρις τη συμμετοχη των ΗΠΑ!
"Θα ηταν καλυτερα να συνεργαστουμε",δηλωνει υψηλοβαθμος αξιωματουχος του Υπουργειου,"ομως σε μια τετοιας κλιμακας επιχειρηση,καλο ειναι να εχουμε πολλες εναλλακτικες επιλογες".

Μαλιστα,θεωρουν οτι μπορουν να παρακαμψουν τους απαραιτητους κωδικους ασφαλειας της Αμερικανικης Αεροποριας που ελεγχει τον εναεριο χωρο του Ιρακ!Συμφωνα με δημοσιευμα της Guardian,ο Ισραηλινος Πρωθυπουργος Εχουντ Ολμερτ ειχε ζητησει το πρασινο φως απο τον Τζορτζ Μπους για να προχωρησουν απο κοινου στην επιθεση τον Σεπτεμβριο,ομως ο τελευταιος αρνηθηκε.

Παρα την υποτιθεμενη αρνηση του μεγαλυτερου τους συμμαχου να συμμετασχει στην επιθεση,οι ΗΠΑ εχουν ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ενα τελευταιας τεχνολογιας συστημα ρανταρ στο Ισραηλ,που θωρακιζει τη χωρα απο ενδεχομενα χτυπηματα.

Οπως αναφερει η αγγλικη TIME,το Ισραηλ εχει ηδη ετοιμο σχεδιο χτυπηματων στο Ιραν,μεσω "μινι" πυρηνικων βληματων,τα οποια υπαρχουν και ονομαζονται Jericho 2 (φωτογραφια αριστερα).Ταυτοχρονα,συνεχιζεται η εκπαιδευση των Ισραηλινων πιλοτων για το επερχομενο χτυπημα,με πτησεις μεχρι το Γιβραλταρ (!!!),ετσι ωστε να εξομοιωθουν με την αποσταση που χωριζει το Ισραηλ απο το Ιραν (σχεδον 3.500 χιλιομετρα),επιλεγοντας διαδρομη πανω απο την Τουρκια και παρακαμπτοντας ετσι το Ιρακ!

Παρα τις επιφυλαξεις των Αμερικανων,ο Ισραηλινος Υπουργος Αμυνας Ephraim Sneh δηλωσε προσφατα οτι "η ωρα που το Ισραηλ και η διεθνης κοινοτητα θα αναλαβουν δραση εναντιον του Ιραν πλησιαζει"!!!

Ασαφης παραμενει ακομα η θεση του νεοεκλεγεντα προεδρου Μπαρακ Ομπαμα:αν και,συμφωνα με τις τελευταιες "προγραμματικες" δηλωσεις του,προτεραιοτητα του ειναι "η εξαλειψη της τρομοκρατίας" και οτι "θ'ασχοληθει ιδιαίτερα με Ιράν, Βόρειο Κορέα και Μέση Ανατολή.Ακομα,το Αφγανιστάν είναι το μέρος από όπου ξεκίνησε ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας και εκεί θα πρέπει να τελειώσει". Μαλιστα,η αφορμη για τις επικειμενες επιθεσεις δοθηκε απο τα τρομοκρατικα χτυπηματα στη Βομβαη,που θα χρησιμοποιηθουν ως αντιβαρο στις αντιδρασεις της κοινης γνωμης.

Οπως γινεται κατανοητο,τα γερακια και απο τις δυο πλευρες του Ατλαντικου διψουν για αιμα.Το χτυπημα ειναι πλεον θεμα χρονου,αφου το Ισραηλ θα προχωρησει και μονο του,μη δισταζοντας να χρησιμοποιησει τα πυρηνικα που παραγει δεκαετιες τωρα στην περιοχη Dimona (δορυφορικη φωτογραφια αριστερα).Το αν θα συνδραμει ο...ειρηνιστης Ομπαμα μαζι με τη νεα γερακινα Χιλαρυ,ειναι κατι που ουδολως τους απασχολει.Οι εναλλακτικες υπαρχουν και ηδη προετοιμαζονται..."


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου