Blogger Tips and TricksFeatured Content Slider

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών καλεί σε μαζικές περιτομές τους άνδρες για την ανάσχεση της επιδημίας του AIDS.

Πολύ καλά διαβάσατε.Ο ΟΗΕ καλεί όλους τους άνδρες να «κόψουν τα πετσάκια τους» ώστε να μην κολλάνε AIDS.
Τι άλλο άραγε θα πούν για να μας επιβάλλουν τον εβραϊσμό;







Απο την εφημερίδα "Guardian" το θέμα:

"Έρευνες λέει δείχνου 60% μείωση της πιθανότητας να προσβληθεί κάποιος απο τον ιό αν κάνει περιτομή...
Ο ΟΗΕ παροτρύνει έντονα όλες τις χώρες που παρατηρείτε μεγάλο ποσοστό των φορέων να προχωρήσουν σε μαζικά προγράμματα περιτομής. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα Αφρικανικά έθνη".

"Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Διεθνές Πρόγραμμα κατά του AIDS, έκαναν τις επίσημες προτάσεις μετά απο μια συνάντηση ειδικών στο Μοντρέ, στην Ελβετία, για να διαχειριστούν τα στοιχεία απο τρείς έρευνες στην Αφρική, οι οποίες διακόπηκαν νωρίς, όταν έγινε ξεκάθαρο οτι οι άνδρες που είχαν κάνει περιτομή είχαν 60% λιγότερες πιθανότητες να γίνουν φορείς του ιού".

Οι ειδικοί δέχονται οτι η περιτομή είναι ένα «ευαίσθητο» θέμα, που υπόκειται σε θρησκευτικές και κοινωνικές παραδόσεις.
Η έρευνα όμως προτείνει στους άνδρες και στις γυναίκες στην Αφρική να αποδεχθούν την περιτομή αν μειώνει την πιθανότητα προσβολής απο τον ιό και οι ειδικοί του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προσπαθούν να αλλάξουν την κουλτούρα πάνω στο θέμα πάνω απο μια δεκαετία. Η Κθρίν Χάνκινς, η Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δήλωσε οτι μέσα σε μια δεκαετία, του 1980-90, απο μηδενικά ποσοστά, η Νότιος Κορέα έφθασε στο να κάνει περιτομή στο 90% των αγοριών, αφού επηρεάστηκε απο το παράδειγμα των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν όμως στοιχεία που να δείχνουν οτι προστατεύει τους ομοφυλόφιλους άνδρες, λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η περιτομή μπορεί να φέρει πολλά πλεονεκτήματα-μπορεί να προστατεύσει λένε οι «ειδικοί» 5,7 εκατομμύρια νέους φορείς και 3 εκατομμύρια θανάτους(κάτι ξέρουν δηλαδή οι Εβραίοι που κόβουν τα πετσάκια τους).

Φοβούνται οι «ειδικοί» όμως, οτι η περιτομή μπορεί να καθυσηχάσει τους άνδρες και να μην πέρνουν τις μέχρι τώρα γνωστές προφυλάξεις για «ασφαλές σέξ», όπως η χρήση προφυλακτικού.
«Δεν έχουμε μακροχρόνια στοιχεία» λέει η δρ. Χάνκινς και συνεχίζει «είναι μια σημαντική ανακάλυψη, αλλά και οι περιτομημένοι άνδρες μπορούν να κολλήσουν τον ιό».

Η εφημερίδα Γκάρντιαν σημειώνει οτι η περιτομή είναι τόσο παλιά όσο και η ανθρωπότητα. Τα πρώτα στοιχεία τελετουργικής αφαίρεσης όλου του μέρους του δέρματος ως ιεροτελεστία έχει τις ρίζες του περίπου στο 10.000 π.Χ.
Η Ιουδαϊκή παράδοση της περιτομής στους άνδρες ξεκινά απο τη Γένεση, που είναι μέρος της Τορά, που αναφέρεται οτι ήταν εντολή του Θεού στον Αβραάμ οτι έπρεπε να κάνει περιτομή στον εαυτό του και στα παιδιά του. Η περιτομή θεωρήθηκε ως «σημάδι του Θεού».


"Ο Ιησούς είχε κάνει περιτομή, λέει η Guardian, αλλά ο Απόστολος Παύλος που προσηλυτίστηκε στον Χριστιανισμό δεν χρειάστηκε να κάνει τη διαδικασία".
Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου