Blogger Tips and TricksFeatured Content Slider

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τα Εβραϊκά είναι ελληνικά.

Ενα βιβλίο που σίγουρα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν εκδόθηκε απο τον Ιωσήφ Γιαχούντα το 1982 στο Λονδίνο.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια μελέτη γραμμένη στα αγγλικά που καταλήγει στο συμπέρασμα οτι τα εβραϊκά αλλά και τα αραβικά δεν είναι τίποτα παραπάνω απο δημιούργημα της Ελληνικής γλώσσας.
Βέβαια όπως και ο ίδιος ο Γιαχούντα είπε,το βιβλίο αυτό ήταν τόσο ριζοσπαστικό που σήμερα υπάρχουν μόνο 4ή5 αντίτυπα στο κόσμο.Τα υπόλοιπα που είχαν τυπωθεί εξαφανίσθηκαν απο την αγορά σαν φαντάσματα.
Ο ίδιος ο Γιαχούντα ξεκίνησε την έρευνά του με σκοπό να αποδείξει οτι τα εβραϊκά γέννησαν τα ελληνικά.Το αποτέλεσμα όμως καθώς συνέχιζε την έρευνά του του έδειξε το αντίθετο.Ο Γιαχούντα,ο οποίος μελετούσε απο μικρός τη Παλαιά Διαθήκη, έτρεφε ένα μίσος πρός τους Έλληνες.Στη πορεία της έρευνάς του όμως πείσθηκε οτι οι Ιουδαίοι είναι και αυτοί ελληνικής καταγωγής, όπως και η γλώσσα τους.
Στο βιβλίο μεταξύ άλλων αναφέρονται οτι οι είλωτες της Σπάρτης ήταν Ισραηλίτες και οτι οι Εβραίοι λάτρευαν τους θεούς των Ελλήνων.
Τέτοια βιβλία όπως αυτό πρέπει να συζητιούνται για να μην εξαφανίζονται όπως οι «σκοτεινές» δυνάμεις θέλουν και στην εποχή μας το πετυχαίνουν πολλές φορές.Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το να εξαφανίζουμε βιβλία οποιοδήποτε και αν είναι το περιεχόμενό τους, είναι ο πραγματικός φασισμός.

Σχετικά με το βιβλίο έχουν δημοσιευτεί άρθρα απο το περιοδικό «Δαυλός»(τεύχος 304,206 και 214).
Στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε αναφορά στα αγγλικά για το βιβλίο καθώς και φωτογραφία στην ιστοσελίδα http://www.grecoreport.com/hebrew_is_greek.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου